V životě jde o víc než o VOLVO a proto ho řídíte.
Volvo C30



20. 9. 2011 – Volvo představuje sportovní edici C30 R-Design 20.09.2011

Je připravena pro milovníky ostrých linií, tvrdých podvozků a hlavně sportovní jízdy. To vše totiž dostanete díky R-Designu. Jedná se o balíček vylepšení, které vylepší jak techniku, tak design vozu.

Díky úpravě tlumičů, pružin a řízení je jízda s modelem C30 mnohem stabilnější a zábavnější. U řízení byly použity tvrdší pouzdra, takže došlo k zlepšení přesnosti. Původní dvouplášťové tlumiče byly nahrazeny tužšími jednoplášťovými tlumiči. A nakonec pružiny se vyměnily za mnohem tvrdší (o 30%).

C30 R-Design se nezaměřoval pouze na vnitřní techniku vozu. Právě nejvýraznější úpravy proběhly takříkajíc na povrchu – na karoserii. Mluvím zde o množství designových prvků: mřížka chladiče, přední a zadní spoilery, prahové lišty, spoiler na víku zavazadelníku a jako drobný detail – chromované koncovky výfuků. Celkově nové prvky dávají vozu mnohem ostřejší a sportovní ráz.

Pro koho je vlastně určen model C30 R-Design? Pro mladší movité řidiče, kteří se chtějí se svým vozem předvádět a dávat na obdiv jeho sportovní naturel.



Design by 3sixty | 2024